We deden het in een klein maar opvallend hoekje

f_43b4b34e29ff09e38cbc47c87ff8f3ac

Mijn vriend en ik die houden er echt van om sex te hebben op openbare plekken, dit geeft ons echt een enorme kick. Er was echter één plek waar we het nog nooit hadden gedaan maar dit wilden we wel heel graag. Toch was dit een plek waar het heiligschennis zou zijn aangezien we graag eens een keer in een kerk zouden neuken. Dit sexverhaal verteld je hoe we dit hebben aangepakt en of we uiteindelijk ook betrapt zijn. Net zoals ieder stel hebben wij ook onze fantasieën. Waar we dol op zijn dat is dus om op openbare plekken sex te hebben. Dit geeft een enorm lekker gevoel en vooral de spanning dat er op ieder moment iemand kan komen dat maakt het zo speciaal. We hebben dan ook al in verschillende settings zitten te

en dit is dan in een bioscoop maar ook op het strand en in een pashokje. Nooit zijn we echt betrapt al zijn er wel mensen die doorhadden dat er iets aan de hand was. Toen we bijvoorbeeld het pashokje uitliepen was er een vrouw die ons behoorlijk vreemd aankeek. Aangezien we de vrouw toch niet kenden trokken wij ons er weinig van aan. Het hebben van sex op openbare plekken gaf veel voldoening en we zochten dan ook steeds naar nieuwe plekken om sex te hebben. Die ene plek die we beide graag wilden daar was het nog nooit van gekomen.

Uren hebben we erover gepraat hoe we nu eens sex in een kerk zouden kunnen hebben. Zowel mijn vriend als ik geloven niet maar het leek ons erg speciaal om op deze bijzondere plek sex te hebben. Mijn vriend zei toen een keer dat al het gepraat erover maar afgelopen moest zijn en dat we het maar gewoon moesten doen. We zouden het dan in een kerk doen die ver van onze woonplaats lag zodat we niet herkend zouden worden. Als we betrapt zouden worden hadden we tijd genoeg om weg te komen voordat de politie er zou zijn. We keken op internet naar kerken waar je een kijkje kon nemen zonder dat je aan de dienst deel hoefde te nemen. Na een zoektocht bleven een aantal kerken over. We zagen er één die bijna 130 kilometer van onze woonplaats verwijderd was en deze moest het dan ook worden. We namen beide een dag vrij en gingen op een vrijdag richting deze kerk. Alhoewel we al vaak sex op openbare plekken hadden gehad was dit toch wel heel speciaal voor mij.

Mijn vriend en ik waren goed voorbereid

Het hebben van sex in een kerk was een fantasie van ons beiden en we hadden ons dan ook goed voorbereid. Ik droeg een kort rokje, daaronder had ik nog wel een slipje aan maar deze kon snel uit. Mijn vriend die droeg een joggingbroek met daaronder helemaal niets. Na een kleine twee uur rijden kwamen we aan bij de kerk, het was even schrikken aangezien we een paar auto’s zagen staan. We hadden gehoopt dat het rustig zou zijn maar dat bleek dus niet het geval. We besloten eerst om rond te kijken en even de benen te strekken. We liepen eerst een rondje bij de kerk en parkeerden de auto een stuk verder zodat onze auto en de nummerplaat niet te herkennen zouden als we betrapt zouden worden. Daarna verkenden we de omgeving, het was een rustig plaatsje en we kwamen weinig problemen tegen. Rustig liepen we naar de kerk en gingen we naar binnen. Waar de auto’s allemaal van waren wisten we niet maar er was nog maar één ander ouder stel binnen. We verkenden de kerk en een paar keer voelde ik de hand van mijn vriend over mijn billen onder mijn rokje glijden. Dit bracht mij nog meer in de stemming. Toen het andere stel even niet oplette trok ik mijn slipje uit zodat we direct konden beginnen als de mogelijkheid daar was.

Het andere stel nam ruim de tijd en dit begon ons ook wel te irriteren. Een paar keer liep ik langs mijn vriend en voelde ik bij zijn broek. Hij had er blijkbaar ook zin in. Toen het andere stel aan de andere kant van de kerk was deed ik net of mijn veter los was. Ik bukte en trok snel de joggingbroek van mijn vriend iets naar beneden en likte een paar keer langs zijn lekkere lul. Dit was bijna midden in de kerk en dit kon dan ook maar even. Na een tijdje leek het andere stel eindelijk aanstalten te maken om weg te gaan. Wij zagen op dat moment onze kans schoon en op het moment dat de deur achter het stel dichtsloeg trok mijn vriend mij naar een stil hoekje van de kerk. Toch was het geen hele goede plek want als er mensen binnenkwamen konden ze ons meteen zien.

De sex was kort maar intens

Het was geen moment om te twijfelen en ik ging voor hem zitten en begon hem te pijpen. Zijn lekkere lul was al hard maar leek alleen nog maar harder te worden. De zenuwen gierden door mijn lijf en ik wilde hem dan ook steeds meer, ik voelde dat mijn kutje ook heerlijk vochtig aan het worden was. Na een tijdje trok mijn vriend mij omhoog en ging hij door zijn knieën, hij tilde één van mijn benen op en begon mij te beffen. Het maakte mij alleen maar geiler en ik wilde dan ook hard geneukt worden. Gelukkig duurde het niet lang voordat ik voorover werd gebogen en dat mijn vriend mij eerst rustig maar daarna steeds harder nam. We konden niet teveel lawaai maken maar ik vond het zo lekker dat ik veel moeite had om mij in te houden. Mijn vriend ging daarna op een kerkbankje zitten op de eerste rij en ik kwam op hem zitten. Zijn handen voelde ik eerst langs mijn borsten glijden en daarna langs mijn billen. Het was echt genieten.

Als mijn vriend moet klaarkomen dan voel ik dat meestal en dat was nu ook het geval. Toen hij leek te komen begon ik hem weer te pijpen en het duurde nog geen tien seconden voor ik al het sperma in mijn mond voelde vloeien. Dit was echt iets wat ik meteen door wilde slikken. Mijn vriend trok snel de joggingbroek omhoog en ik trok mijn slipje weer aan. We keken in de ronde maar er was niemand. Wel leken alle beelden op ons neer te kijken. We gingen naar de uitgang en net toen we de deur open wilde doen werd deze losgetrokken en stond er een ander stel voor de deur. Wij groetten deze vriendelijk en liepen snel verder. Onze fantasie was uitgekomen en het was maar net goed gegaan. Toch was dit zo bijzonder dat we het snel nog een keer weer willen doen.

 

f_033c12ce63697fc8f2ac55cae2bf82ad Lekker doggystyle neuken Stop mijn pik maar in je kutje Schuif hem er maar in Het kutje van mij ex Ben je er klaar voor schat hmm lekker zeg

 

 

Misschien vind je deze ook geil...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *