Marieke was een sexbeest

Het is misschien niet netjes om te zeggen maar Marieke van mijn hockeyclub was een echt sexbeest. Ze viel op mannen terwijl ik op vrouwen viel en ik had dan ook niet verwacht dat we ooit met elkaar in bed zouden belanden. Nu ga ik geen heel sexverhaal schrijven over hoe we elkaar ontmoet hebben en meer van dat onzin, ik wil vertellen hoe lekker de sex was en dat ga ik dan ook doen. We waren beide nog jong en hielden van feesten. Geregeld gingen we dan ook met een aantal meiden van de hockeyclub stappen. De avond dat ik voor het eerst de lekkere lipjes van Marieke was dit ook het geval. Van het hele stappen kan ik me ook niet zoveel meer herinneren. We hadden veel drank op en van het ene op het andere moment stond ik met Marieke te zoenen. Daar werd ik zo ongelooflijk geil van. De warme zachte lippen van haar brachten mij helemaal in extase en ik wilde niets liever dan meer van haar voelen. Het was alleen lastig om haar mee naar huis te vragen want wat als ze zou weigeren? Het was gelukkig niet eens nodig want ineens pakt Marieke mijn hand en ze nam me mee naar buiten, vervolgens liepen we naar mijn huis. Er werd niet eens zoveel gezegd maar er werd wel gezoend en niet zo klein beetje ook. Het leek langzaam bij iedere zoen een stapje verder te gaan. Eerst was het heel braaf kusjes geven en dit ging al snel over in tongen. Ook voelde ik haar handen al snel over mijn hele lichaam glijden. Daarop kon ik helemaal niet van haar afblijven en ik legde haar op de bank neer en met mijn nagels ging ik over haar lichaam. Ze kreeg er kippenvel van en ze kreunde dus ze zal het ongetwijfeld lekker hebben gevonden.

Het duurde niet lang of haar t-shirt ging uit. Haar prachtige lichaam werd zichtbaar en ik kon toen helemaal niet meer van haar afblijven. Mijn nagels bleven steken bij haar prachtige borsten en ik maakte haar tepels hard. Daar hoefde ik niet veel voor te doen want toen ik eraan kwam met mijn vingers voelde ik ze hard worden. Daarop wilde ik er alleen maar op zuigen en dit deed ik dan ook. Met mijn tong voelde ik haar borsten en tepels en Marieke lag te krioelen op de bank. Ik genoot er ook enorm van en wilde het liefste zo snel mogelijk afzakken naar beneden met mijn mond. Toch deed ik het langzaam en met mijn tong gleed ik naar beneden. Ik voelde haar navel en daarna voelde ik al stiekem met mijn vingers haar kutje, deze was heerlijk nat was. Daarop wilde ik het niets liever dan het proeven.

Het was een ervaring die ik nooit zal vergeten

Het langzame afglijden was voorbij en ik deed haar slipje opzij en ging vol met mijn tong erin. Het voelde heerlijk. Tot op de dag van vandaag kan ik die smaak weer naar voren halen en dat was een fantastische smaak. Ik wilde er dan ook niet mee stoppen en ging langs haar lipjes en probeerde haar met mijn tong ook te neuken. Of ze allemaal door had wat er gebeurde weet ik niet maar ze vond het wel lekker. Ik voelde haar kutje soms samentrekken en het leek erop dat ze een orgasme kreeg. Daarop werd ik zo mogelijk nog geiler. Zonder weer iets te zeggen werd ik neergelegd. Er werd snel een zoentje op mijn tepeltjes gegeven en daarop voelde ik meteen twee vingers mijn kutje binnendringen. Het was beter dan geweldig en ik heb er dan ook geen woorden voor. Toen ze mij begon te likken kwam ik al binnen een paar seconden klaar. Marieke bleef trouw doorlikken en leek het allemaal heerlijk te vinden. Gewillig legde ik mij in een andere positie zodat ik mijn benen nog verder kon spreiden en ze mij nog beter kon likken. Het duurde even en toen zoende ze mij weer. We hebben toen geproefd hoe ons kutje smaakte en dat was een lekkere beleving. Het zoenen ging nog even door en toen ploften we voldaan neer op de bank.

Marieke was een ervaring rijker en ik had sex gehad die ik mijn hele leven niet weer zou vergeten. We lachten naar elkaar en Marieke bleef nog even tegen mij aanliggen en trok toen haar kleren aan en ging weg. Bij de hockey hadden we vanaf dat moment een band. Toch is sex er helaas nooit meer van gekomen. Hier had ik altijd nog wel hoop op maar toen ze ging verhuizen wist ik dat ik het bij mijn herinneringen moest laten.

Misschien vind je deze ook geil...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *